Social Icons

Pages

6 Haziran 2013 Perşembe

Köpüklü Çikolata


Köpüklü Çikolata

Malzemeler;
1 paket çikolatalı puding
2.5 su bardağı süt

1 paket krem şanti
1 su bardağı süt

Üzeri için çikolata parçaları

Yapılışı;
Pudingi hazırlayıp yarısını kupların dibine paylaştırın. Kalan yarısını soğumaya bırakın. Krem şantiyi hazırlayın, puding soğuduğunda birbirine karıştırın. Bu karışım mus gibi köpük kıvamlı bir şey olacak. Bunu da kuplardaki pudinglerin üzerine dökün. Buzdolabında soğumaya bırakın, ertesi gün bu kat biraz daha sertleşecek. Servis öncesi çikolata parçalarıyla süsleyin. 

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız